Президентът Байдън обмисля пътуване до Европа следващия месец, което да съвпадне

...
Президентът Байдън обмисля пътуване до Европа следващия месец, което да съвпадне
Коментари Харесай

Байдън обмисля пътуване до Европа на годишнината от инвазията

Президентът Байдън обмисля пътешестване до Европа идващия месец, което да съвпадне с годишнината от нахлуването на Русия в Украйна, настояват трима чиновници на администрацията и различен източник, осведомен с полемиките, предава Ен Би Си Нюз. Разглеждат се голям брой локации, в това число Полша, настояват двама представители на кабинета на Байдън.

Президентът разглеждал способи, с които да притегли вниманието върху устойчивостта на Украйна против бруталната военна акция на Русия и да удостовери още веднъж солидарността на Съединени американски щати с украинския народ в миг, в който спорът навлиза в нова фаза.

Служители на администрацията също са разискали оповестяването на нов огромен пакет от военна помощ за Украйна, който да съвпадне с годишнината от нахлуването на Русия, настояват трима източници.

Не са взети дефинитивни решения за пътуването на президента. Служител на администрацията изясни, че " планирането за годишнината е в ход и, несъмнено, ние изследваме разнообразни разновидности, които Съединени американски щати могат да изберат, с цел да поддържат Украйна, само че към момента нищо не е несъмнено или решено ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР